Voor andere sporten kijk op:
www.sportvereniging-info.nl

Schietsportvereniging
De Krommerijnschutters
Sportschieten voor liefhebbers uit Bunnik, Zeist, Houten enz.

 

Schieten als sport en hobby.

Schieten als sport wordt vaak negatief benaderd. Te vaak worden we geassocieerd met geweld en criminaliteit. Ten onrechte. Een goede sportschutter is de rust zelve en van onbesproken gedrag.

Binnen onze vereniging schieten we alleen op kartonnen schietschijven met als hoogste doel natuurlijk de 10.

Niet iedereen is even ambitieus. Velen vinden het al mooi als alle schoten in het zwart zitten en hebben met een drankje en hapje na het schieten  nog een gezellige avond. Zij zijn beginnende sportschutters en zijn daar mee tevreden. Anderen zijn meer prestatiegericht en nemen geen genoegen met een 8 of 7. Zij willen meer. Zij trainen op techniek, zoals het  opbouwen van een stabiele houding, het juist hanteren van het wapen  enzovoort. Dit hoeven ze niet alleen te doen. We hebben gediplomeerde  trainers met een ruime ervaring in de schietsport. Zij zorgen ook voor  opvang en begeleiding van introduc√©s en nieuwe leden. Hierdoor wordt een kennismaking met de schietsport geen sprong in het diepe, maar een een  plezierige ervaring die, naar wij hopen, doet verlangen naar meer.

Bij een kennismaking kunt u met hen ook praten over uw wensen en vragen die u heeft aan hen stellen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer dan we hier kunnen schrijven.